Arckezelés High Care Kozmetika Budapest

Az időtlen szépség titka SELF

A piros hó lenyűgöző ereje

A legújabb kutatások során svájci tudósok fedezték fel hogy a sejtek kalória korlátozása egy új, fantasztikus eszköz a ráncok elleni harcban. A hatóanyagot a hófödte Alpok csúcsai között találták meg egy apró növény, a HÓ ALGA sejtjeiben. Az extrém környezeti hatásokat is túlélő algafajta két színben „pompázik”, két életciklusa van, a zöld és a piros.

Amikor pirossá válik a színe, ez az életszakasz izgalmas a bőrfiatalításban, hiszen ilyenkor lecsökkenti sejtjeinek táplálását, vagyis a kalóriaégetést – böjtöl a mi kis algánk – ezzel biztosítja magának a hosszabb életciklust!

SUPERNOVA születetett: SELF az anti aging nagy fegyvere!

A High Care Cosmetics elsők között alkalmazza új termékcsaládjában a mesterséges körülmények között tenyésztett hó algát, melyet szabadalom véd és elnyerte a nagyon értékes hatóanyag nagydíjat 2014-ben, ezzel új fejezetet nyitva a High Care természetes szépségápolási stratégiájában.

Hó alga sorozatunk a SELF termékcsalád két új tagját köszönthetjük novembertől!

  • SELF Hó alga krém:  innovatív arcápoló ultra fényvédő faktorral, csodás illattal, mely az értékes hó alga kivonat mellett hyaluronsavat, panthenolt, A és E vitamint tartalmaz a tökéletes hatásért.
  • SELF Deep Koncentrátum a magas hó alga koncentrációjának köszönhetően – amely liposzómákba zárva jut el a bőr mély rétegeibe – védelmezi és hidratálja a bőrt. Amit a SELF használata során kapunk, az nem más, mint egy szenzációs anti aging hatás, az időtlen szépségért.
Megosztás