Fényvédők 50 faktoros krémek

Barna bőr, feszes bőr, narancsbőr, – a High Care® kezelések a narancsbőr legjobb ellenszerei

Itt a nyár! Rekkenő a hőség, jöhet a fürdőruha! A vásárlás maga felér egy kisebb fajta szívinfarktussal, amikor a próbafülke fényében megpillantjuk bőrünket. Hölgyeim, az oly sokat sportolókat is bizony fenyegeti ez a veszély! Kisportolt test, szép izmok, – de bizony a fenék alatt, a combokon már virít a narancsbőr. Sajnos egyre fiatalabb korban, akár 12-13 éves lányoknál, de a túltáplált, erősebb férfi nemnél is hódít a „kór”.

Genetikai adottságaink mellett ebben nagy szerepe van a táplálkozási szokásainknak és a kevés mozgásnak. De soha sem késő!

Nincs olyan hónap az évben, amelyben ne vághatnánk bele egy jó cellulit kezelésbe, narancsbőr elleni kúrába. Ha ezt már elhatároztuk, akkor a legfontosabb a szakértelem! A High Care® Cosmetics 27 éve képez egyedülálló módon ilyen szakembereket. A narancsbőr kezelések specialistái tudják, hogy nincs egyetlen egy eljárás, amely az elvárt eredményt meghozná. A titok a többféle narancsbőr kezelési módszer, narancsbőr kezelési technika kombinációjában rejlik.

Gondos számítógépes állapotfelmérést követően, egyénre szabott kúra részeként szabályozzuk a savbázis egyensúlyt, különféle gépekkel aktiváljuk a nyirokáramlást, megdolgozzuk a zsírpárnákat, feszesítjük a bőrt, erősítjük, gyorsítjuk a kollagén termelődést.

A High Care®cellulit kezelései során a megfelelő folyadék fogyasztás kötelező: 2,5-3 l víz a méregtelenítéshez elengedhetetlen! 10-15 alkalmas narancsbőr kúra során napról-napra látjuk, érezzük a változást. Ha mindent sikeresen betartunk, a High Care®narancsbőr kúrája során, akkor 1-2 konfekció méret csökkenés is bekövetkezik.

Minden érintettnek tudnia kell, hogy a High Care® narancsbőr kezelései, kúrái a bizonyítottan eredményes kezelések közé tartoznak. A magas minőségű, egyedi német készülékek, a kiváló high-tech hatóanyagok és a High Care® magasan képzett Egészségtanácsadó Cellulit-terapeutái jelentik a garanciát a sikerhez.

A High Care® mottója: „Jó alak, jó egészség”

Megosztás