Dermio Care Arckezelés High Care Kozmetika Budapest

Bőrfiatalító oxigénterápia

OXIGÉN-KEZELÉSEK TERÁPIÁS LEHETŐSÉGEI – Tél végére, tavasz elejére szervezetünk elfárad és ez az energiahiány a bőrön is nagyon meglátszik. Ilyenkor egy oxigénionos kezelés újjáélesztheti vendégünk testét, lelkét.

MIÉRT PONT OXIGÉN ION?

Az oxigén ionok szerepe az emberi szervezetben az, hogy energiát vigyenek a sejteknek. Ha nincs meg ez az energia, akkor a szervezet hiányt szenved. A városi szmog, elektroszmog, zárt terek levegője mind-mind nagymértékben csökkentik a levegő ionizáltságának szintjét, vagyis energiáját.

Tehát megoldás a levegőben van. Ez a hiányzó energia oxigénnel pótolható, sőt meg is sokszorozható. Gyorsan hat, nincs káros mellékhatása.
A szervezet sejtjei ismét a leghatékonyabban kezdenek működni, és ennek egészségünkre és bőrünk szépségére gyakorolt hatása azonnal érezhető. Az oxigénterápia így ma már a kozmetikában is elterjedt módszert, használják mind az arc, mind a testkezelésekben, önállóan vagy kombinálva más eljárásokkal.

Oxigénionok hiánytünete

A vendégek bőrének ápolása során, a kozmetikus először az oxigénionok hiányának következményeivel szembesül, hiszen a bőrben lévő energetikai folyamatok sínylik meg először ezt a hiányt.  Az ebből adódó kollagén szintézis zavara vezet oda, hogy a bőr esztétikailag ápolásra szorul.

Hogy mindezt megelőzzük, különféle gépek állnak a rendelkezésünkre.

A DETOX BODY STYLER® készülék: alkalmazása során az egész testfelület egy úgynevezett ionfürdőben részesül, ahol a bőrön keresztül elnyelődő negatív ionok felszabadítják a bőr alatt felhalmozódott salakanyagokat. Ennek hatására beindul egy intenzív savbontó, lúgosít folyamat. Az eljárásnak fontos szerepe van a kötőszövet feszesítésében, így a narancsbőr és a fogyást segítő kúrák nélkülözhetetlen módszere.   

A DERMIO CARE FACIAL® készülék  búrája alatt előállított plazma révén hármas hatás éri a vendéget. Az orvosi tisztaságú ionizált levegő belélegzésével – immunrendszer erősítő hatása miatt –  számos betegség megelőzhető. Ugyanakkor, az arc-és dekoltázs bőrfelületén elnyelődő negatív ionok anti aging, bőrfeszesítő és egy lúgosító hatást is kiváltanak, miközben a páciens relaxált állapotbann pihen. Nincs kellemetlen érzés, mellékhatás, csak elégedett vendég!

IONO JET® készülék plazmával dúsított oxigénnel dolgozik. Speciális szérumukat, peptideket, vitaminokat, őssejtet és növényi alapú aktív hatóanyagokat juttat a bőrbe. A terápiás cél meghatározását követően ezek a hatóanyagok magas nyomás és oxigén segítségével a bőr mélyebb rétegeibe kerülnek. Az eljárás nem okoz mikro sérüléseket, intoleranciát, nincsenek kontra indikációk. Önálló kezelésként vagy kúrában is kiváló eredményt hoz.

A PLAZMA ÉS A SZÍNES FÉNY kombinációja

Az új anti-aging eljárás a kvantumfizika ismeretein alapul. A negatív ionokat (plazmát) a környezeti levegőből állítja elő a Dermio Care® Facial Plus készülék. Az energiát a speciális anyagból készült búrába juttatjuk, itt kombinálódik a fényterápiával. Az indikációtól függően kék, zöld, piros fény áll rendelkezésre. Egyidejűleg két dolog valósul meg: látható bőrfiatalítás és teljes pihenés (stresszoldás).
Az oxigén ionokkal végzett arc-és testkezelések pozitív hatása mindig bekövetkezik. Gyorsan hat, látható eredménye van a bőrfiatalításban, jótékony az egészségünkre. Egy igazi „kincs”, amelyet a kozmetikát felkereső, természetes módszerekre vágyó vendégeinkkel megoszthatunk.

Bővebb információ: www.oxigenion.hu
Felhasznált forrás: Professzor Dr. Vincze János biofizikus előadása

Megosztás