Narancsbőr elleni kezelés HighCare

„Dr. High Care®” – a cellulit specialista

Közel 30 éve foglalkozik a High Care Cosmetics Magyarországon (cellulit) narancsbőr elleni kezelésekkel. A nagy tapasztalat mögött még nagyobb kutatómunka és több ezer esettanulmány, minőség és állandó fejlesztés áll, amit a németországi Weyergans High Care Cosmetics cég biztosít, és forradalmasította a kozmetikai piacot az egyedülálló medical  cosmetikai termékeivel. A „High Care®-brand”-et,  amit képvisel a cég,  Magyarországon a High Care® franchise üzletek szolgáltatásaiban találja meg a vendég. Munkatársaink a High Care kozmetikusok tudják és hiszik, hogy csak az egészséges test lehet igazán szép. A High Care Centerekben és Stúdiókban olyan innovatív kezeléseket ajánlanak a narancsbőr elleni probléma kezelésére, amelyek hatékonysága egyértelműen bizonyított.

A cellulit terápiának fontos meghatározója, hogy a „Differenciált Cellulit Terápia – DCT®”  alapján kezeljük vendégeinket. A narancsbőr kúrák ajánlásánál számítógépes állapotfelméréssel kezdődik minden! Majd az egyénre, a problémára fókuszálva kombináljuk a különböző gépi kezeléseket (SPM vákuummasszázs, a világúr technológiából származó Vacustyler, vagy a méregtelenítő oxigén „sátor” a Detox Body Styler, vagy akár a csodás, 4 masszőr munkáját is elvégző Slide Styler hullámmassázs kezelés. A felsorolásból nem maradhat ki a legrégebben használt eljárás, a Body Wrapping aromaterápiás testtekercselés sem! – Ezek mind-mind a kúra része lehet.

Persze a High Care kozmetikusai azt is tudják, hogy mindez nem „fekete mágia”!

Tudjuk, ismerjük a cellulit okait, következményeit, azt, hogy hogyan és mit teszünk egy jó narancsbőr kúrával  egészségünkért, a prevencióért.

Holisztikus gondolkodásunk, minőségi termékeink, egyedi módszereink és szakértelmünk a garanciái az Ön kezelési sikerének.

Várjuk üzletünkben!

Megosztás