High Care ajándék ötletek

Az ajándék vásárlási őrület most kezdődik! Ha részt kíván benne venni, tegye könnyedén és szépségét megőrizve. Dr. Rudolf Weyergans, a High Care AG vezérigazgatója elárulja, hogyan gyakorolják ezt a világ 42 országában azok a nők és férfiak, akik szépséget és egészséget ajándékoznak szeretteiknek.

Ajándékozzon „egészséget” – Csodás High Care ajándék az egész család számára

Ötcsillagos karácsonyi ajándék a világ valamennyi High Care Centerében és Stúdiójában az Iono Home oxigénterápiás készülék, – mondja Dr. Rudolf Weyergans – amely tengerparti levegőt varázsol az otthonunkba, és amelyet az egész család élvezhet.

Az Iono Home készülék megszűri és negatívan ionoizálja a levegőt, hogy baktérium-és vírusmentessé váljon. Hatására erősödik az immunrendszerünk, vagyis megelőzhetjük, hogy különböző betegségek ledönthessenek a lábunkról. Ha már betegek vagyunk, akkor viszont gyorsabban gyógyulunk. Különösen ajánlott légúti nehézségek esetén, pl. asztmára, bronchitisztre, különböző allergiás megbetegedésekre. Hatásos, ha fáradtnak, kimerültnek érezzük magunkat, javítja koncentrációs képességünket és növeli a szervezet szeratonin szintjét, vagyis semmi esélye a depresszió kialakulásának.

Ajándékozzon „szépséget” szeretteinek

Mi számít évek óta a High Care-ben a legnépszerűbb karácsonyi ajándéknak? – Az otthon alkalmazható, bőrt fiatalító szerek és készülékek iránt már évek óta nagy az érdeklődés. Ilyen készülékünk, a MEZO PEN.

Mi is ez a „készülék”? – A most divatos mezoterápia továbbfejlesztett és a bőrrel igen kíméletesen bánó elektromos „ceruzája”, amelynek segítségével a hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk. A ceruzához javasolt hatóanyagok pl.

  • A hyaluronsav, mely kiválóan alkalmas a vízhiányos bőr kiegészítő kezelésére. Megköti a nedvességet, a bőr vízháztartása javul, a szárazsági ráncok láthatóan kisimulnak.
  • A SPA Line Soon Future koncentrátum, mely valóságos csoda az Ön számára. AHP-8 komplexet tartalmaz, amely nem más, mint a kozmetikai botox. Javasoljuk a “zavaró” szárazsági és mimikai ráncokra, kúraszerű alkalmazása a legeredményesebb.
  • A Mezo Stemcell a legújabb öregedést lassító, ránctalanító, fiatalító növényi őssejt szérum, melynek használatával éveket fiatalodhat.

Ha valaki tanácstalan, hogy mit is ajándékozzon …

Ha valakinek nincs konkrét ötlete, szerezzen meglepetést a High Care Ajándékkártyájával, melyet a megajándékozott arra használ fel, amire akar. Választhat a High Care szolgáltatásai közül, vagy a közel 100 féle termék közül. A kártya tetszés szerinti összegben, minimum 10 ezer forint értékben vásárolható meg.

Megosztás