Hyaluronsavas feltöltő (filler) krém – VOLUMINA

Mindannyiunkat érintő, örök probléma a bőr öregedésének lassítása. A szakemberek szerint a folyamat egyik meghatározója a belső öregedés, amely többnyire örökletes tényezőktől függ. Másik nagy problémakör a környezeti ártalmak, az életviteli szokásaink szerepe az öregedés folyamatában, melyek egyértelműen az anyagcsere folyamatok lassulásához vezetnek.  – Persze ezekkel tisztában vagyunk, de egy kis ismétlés soha nem árt.

Ami nagyon negatív hatással érintheti bőrünket: a dohányzás, alkohol, kevés folyadék fogyasztás, kevés alvás, túlzott szoláruim, fényvédelem nélküli napozás, helytelen táplálkozási szokások (pl. sok szénhidrát, cukor), kevés mozgás, kevés idő a szabadban, vagy pl. a nagyenergiájú eszközök (laptop, telefon) használata, – és még sorolhatnánk.

A negatív hatásoknak egyértelmű jelei vannak:

  • ráncok,
  • megereszkedett bőr,
  • csökkenő rugalmasság,
  • fakult bőrszín.

Csökken a sejtek térfogata, így a kialakuló ráncok, a bőr rugalmasságának, ragyogásának hiánya miatt a bőr öregebbnek tűnik, kontúrját veszti. Gyakori problémát jelent ez az állak, a szem, valamint az ajak körül, de a testen is ugyan úgy megjelenik, pl. a nyakon, dekoltázson, kezeken mellen, felkaron.

Napjainkban sokat hallhatunk a sokat tudó hyaluronsavról, a speciális bőrápolóról. A jól ismert és közkedvelt hyaluronsav képes arra, hogy azonnal, gyorsan „kipárnázza az érintett bőrterületet, és nedvességmegkötő képessége miatt feszessé, teltebbé, kisimultabbá tegye a bőrt.

A High Care Cosmetics legújabb filler krémje természetes, nagymolekulájú hyaluronsavat tartalmaz, amelyet egy indiaii gyógynövényből nyernek. A hyaluronsav mellett csupa természetes összetevők egészítik ki a hyaluronav különleges ránctalanító feszesítő hatását. Szkvalán tartalmát olajbogyóból nyerik, selymes érzést biztosít a bőrnek nagyon jó antioxidáns. Hidratál és csökkenti a ráncokat.  A hyaluronsavas feltöltő krémben lévő őszibarackmag olaját hidegen sajtolják, nagyon értékes telítetlen zsírsavtartalma kiválóan táplál és hidratál. Egy indiai balzsamfa gyantakivonat a hyaluronsavval együttesen pedig kipárnázza a bőr alatti szövetet, melynek hatására a bőr látványosan megfiatalodik.

A hyaluronsavas feltöltő krémben lévő vakame alga kivonat aktiválja azt a 14 gént, amely a kollagén, az elasztin és a hyaluron szintézisért felelősek.

A Volumina hyaluronsavas feltöltő hatású filler krém:

  • feszesíti a bőrt az arcon, nyakon, dekoltázson, a felkaron és a ezeken,
  • emeli, feszesebbé és teltebbé teszi a melleket, – kitölti a tartósan lecsökkent emlőtérfogatot,
  • növeli a bőr rugalmasságát,
  • csökkenti a ráncokat,
  • megköti és megtartja a bőr nedvességét.

Napi egyszeri használatával rövid idő múlva látványos eredményt érünk el. Használata nők és férfiak számára egyaránt hatásos, szuper eredményt garantál!

Megosztás