Hyaluronsavas push up krém, – hidratál, feltölt, ránctalanít: VOLUMINA

Nagyon nehéz megmondani ki, miért szereti 27 éve a High Care termékeket. Én megpróbálkozom vele.

Az első és talán a legfontosabb:

  • Azt ígéri, ami teljesül is.
  • A másik az egyedi, csodás érzés, amit a krémek használatakor tapasztaltam. Nem fénylik, nem zsíros pont olyan, amilyennek lennie kell.
  • Aztán ott van az utánozhatatlan „High-Care” illat! Csak az tudja, aki már használt High Care terméket/termékeket. Nem sok, nem kevés, csodás, finom és érzéki.
  • Az összetevők pedig ritka, trendi, természetes növényi hatóanyagok, kiegészítve a legjobb kozmetilógiai hatóanyag különlegességekkel.
  • A kiszerelés? – Én imádom, hogy nem kell pazarolni. Annyit használhatok, amennyit tényleg kell. Az ajánlott mennyiséggel sokáig elegendő.

Az új hyaluronsavas feltöltő filler krém a VOLUMINA egyszerűen egy csoda! Látványos eredménye annyira meggyőző, hogy biztosak lehetünk benne, hogy a barátnőnk megkérdezi majd mi történt a bőrünkkel? Mit csináltunk magunkkal, feltöltésen voltunk? Vagy plasztikáztatunk?

Nem titok: azt mondják a mai 60+-osokra, hogy 50-esek, vagy akár lehetnének 50-esek, vagy akár lehetnének 40-esek is. A 40-esekre pedig azt, hogy 30-asok. És ez igaz is.

A hyaluronsavas Volumina filler krém már néhány napos használatával olyan látványos eredményt tapasztaltam, amit eddig csak 2 órás kozmetikai kezelést követően. Ez, a kozmetikusom elmondása szerint a benne lévő  nagymolekulájú hyaluronsav, a makroalga, az őszibarack mag olaj, a szkvalán, az indiai gyantakivonat összhatásának köszönhető. Kipárnázta, feltöltötte a bőröm, mely feszesebb és ránctalanabb lett, rugalmasabbá vált. Sajnos az én bőröm a nyakamon, ahol kevés a zsírszövet nagyon ráncossá vált az évek során, de a Volumina 3 hét alatt, napi egyszeri használattal, teljesen megfiatalította ezt a problémás területet. – És ezt nem csak én állítom! Szinte naponta kapok visszajelzést, dicsérő szavakat ismerőseimtől.

Bátran ajánlom mindeninek. Aki „bőrfiatalítást” tervez, a Voluminában nem fog csalódni!

Megosztás