High Care Kozmetika Budapest Kozmetikai kezelések

Komplett testszépítés

A kezelés: a High Care® Differenciált Cellulit Terápia (DCT®), és aki üzletünkben kipróbálta és elmondja erről tapasztalatait: Békefi Eszter művészeti vezető.

Méregtelenítés, zsírcsökkentés, kötőszövet feszesítés. A DCT® az egyik leghatékonyabb és legsikeresebb kezelés a narancsbőr ellen, ami nem véletlenül népszerű negyven országban.

A DCT® több professzionális gépet, illetve kezelést alkalmaz meghatározott sorrendben és gyakorisággal: a salaktalanító és zsírégető testtekercselést, amely egy speciális krém felvitele után történik, kedvencemet, a nyirokkeringést segítő és fogyasztó hatású Slide-Stylert, amely csúszóhullám-masszázst alkalmaz egy hatalmas csizmában, a cellulit leghatékonyabb fegyverét, a fekvő infraszaunára emlékeztető és nagyon népszerű Vacustylert, amelyben annyira jó érzés lenni,hogy ha tehetném, minden nap befeküdnék.

Végül a zsírgyilkos köpölyözést, amely kevésbé kellemes érzés, viszont annyira hatékony, hogy a kezelés másnapján már szemmel látható volt a javulás. Minden alkalommal két vagy három kezelést kombináltak, ezért a végeredmény több mint húsz kezelés eredménye volt.

Ami szimpatikussá és hitelessé tette számomra a kezelést, az a személyre szabott, egyedülálló számítógépes program segítségével összeállított kezelési terv, amely a legtökéletesebb eredményt ígéri. És az ígéret nem csak ígéret maradt, hiszen a kilencedik alkalom után nagyon látványos volt a végeredmény, és erre a kezelés elején és végén mért adatok összehasonlítása csak ráerősített: reggel kisebb lett a ruhaméretem, feszesebbé vált a bőröm, a narancsbőr szinte teljesen eltűnt, és aminek a legjobban örültem, hogy a „bricseszem” is szépen összezsugorodott. Nagyon elégedett vagyok a kezeléssel, és azért külön hálás vagyok, hogy sikerült betartatni velem a kezelés alatt szükséges „sok folyadék, semmi cukor-sok mozgás” alapszabályt. Végül fontos megjegyeznem, hogy a kezelésre otthon két szuper High Care termékkel erősítettem rá: a kötőszövet-, bőr-, csont- és ízületerősítő folyékony Collaminnal és a méregtelenítő és zsírégető Styler-teával.

Megosztás