Narancsbőröm van. Hová menjek kezelésre Budapesten?

Beszéljünk a narancsbőrről (cellulitról) őszintén …

 • Mi is az a narancsbőr?
 • Hogyan alakul ki a narancsbőr?
 • Mit tehetünk a narancsbőr ellen?
 • Hová menjek narancsbőr kezelésre?

A narancsbőr egyszerűen megfogalmazva nem más, mint felfúvódott zsírsejt. A jelenség mögött lerakódott salakanyagok, el nem égetett tápanyagok vannak. A narancsbőr kialakulásában komoly szerepe van a laza kötőszövetnek és számtalan rossz életviteli szokásnak (túlzott tápanyagbevitel, gyógyszerek, stressz, mozgásszegény életmód, kevés folyadék fogyasztás.)

Korunk nagy problémája, és nemcsak kozmetikai a „betegség” melyről sokan nem vesznek tudomást vagy nem is akarnak vele foglalkozni. Egyre nagyobb gond, hogy egyre fiatalabb korban jelentkezik akár 10-11 éves kislányoknál, és már nemcsak a hölgyek „kiváltsága”.

A megjelenési formájánál három stádiumról beszélünk:

 1. stádium: amikor csak akkor látszik a narancsbőr, ha bőrünket összenyomjuk.
 2. stádium: ülve és állva is látszik a bőr egyenetlensége, a gödröcskék, a törések.
 3. stádium: az egyenetlenség mellett már megjelennek a pókhálóerecskék is.

Azt is tudnunk kell, hogy lehet narancsbőrünk akkor is, ha nincs súlyfölöslegünk. Ha viszont van egy kis többlet, akkor biztos, hogy narancsbőrünk is van. A két dolog elválaszthatatlan „testvérei” egymásnak. – Nincs ellene gyógyszer, egy tuti tabletta, amit csak be kell vennünk és kész… Ezzel a problémával foglalkozni kell!

Differenciált Cellulit Terápia (DCT®)

Bármennyire is szeretnénk, nincs egyetlen kezelési módszer sem, amely minden problémát orvosolna. Minden ember más és más, ezért nagyon fontos a személyre szabott kezelési kúra alkalmazása. Ebben segít önnek a High Care®szakképzett csapata, kozmetikusai cellulit-terapautái. Budapesti referencia szalonunkban (Budapest, Tutaj utca High Care® Centerben) 27 éve foglalkoznak ezzel a problémával.

A DCT®jelenleg a leghatékonyabb formája a narancsbőr elleni harcnak, melyet a világ 45 országában alkalmazzák sikerrel. Dr. Rudolf Weyergans orvos, szociológus hívta életre, akit szakmai körökben a „cellulit pápájának” neveznek.

Egy eredményes narancsbőr elleni kúra során 4 dolgot kezelünk – fontos a sorrend:

 • méregtelenítés (nyiroktréning, a kötőszövet savtalanítása)
 • zsíranyagcsere fokozása, depózsír kezelés,
 • kötőszövet feszesítés,
 • vérkeringés fokozása.

Az egyedülálló eszközparknak köszönhetően a Budapest, Tutaj utcai High Care®Centerben több dolog közül választhatunk:

 • A bőr savtalanítása oxigénion terápiával (Dermionológia).
 • Nyirokkeringés és vérkeringés fokozás Vacustyler készülékkel,
 • Mechanikus nyirokmasszázs hullámmasszázzsal (Slide Styler).
 • Köpölyözés és masszázs a zsírdepó kezelésében (SPM vákuummasszázzsal).
 • Ultrahang és mezoterápia a kötőszövet feszesítésére és a zsírdepó kezelésére.
 • Lipolízis zsírpárna kezelés.
 • Body Wrapping aromaterápiás testtekercselés.
 • Kalória égetés, alapanyagcsere emelés oxigénterápiával.

Amit csak a mi csinálunk a High Care®franchise üzleteiben:

A Budapest, Tutaj utcai Centerben egyedülálló számítógépes KISS Anamnézis program várja a vendégeket…

Ez minden eredményes narancsbőr kúra alapja, melynek segítségével személyre szabottan összeállítjuk a legoptimálisabb kezelési kombinációkat, – és Ön biztos lehet az eredményben.

A High Care-nél minden a méregtelenítéssel kezdődik  – A „savgyilkos” dermionológia …

Egy olyan új innovatív kezelési módszer az elsavasodás ellen, amely feszes bőrt ígér a comboknak, a fenéknek és a hasnak. Számtalan pozitív hatása van. Gyorsítja a fogyást, jótékony hatással van a laza kötőszövetre. A 30 perces kezelés csodálatosan pihentet és stressz mentesít. Az eljárás tudományos alapokon nyugszik, melyet a Weyergans High Care Ag. az orvostudománytól vett át. Hatékonyan segíti a méregtelenítést és a savbázis egyensúly helyreállítását.

A világűrtechnológia vákuumcsöve – a mi Vacustylerünk

A narancsbőr elleni harc leghatékonyabb fegyvere, mely az egészséget szolgálja. A vákuum-hullám kezelés oxigénnel és tápanyagokkal teli új, friss vért juttat a lábakba, majd a túlnyomás az elhasznált vért a salakanyagokkal együtt a kiválasztó szervek felé továbbítja. Eredményeként a bőr és zsírszövetek belülről tisztulnak ki. A sima bőr, rugalmas kötőszövet, javuló vérkeringés, a hajszálértágulatok és visszerek állapotának egyértelmű javulása, az ödémák megszűnése mind-mind az eredmény része!

Mi kell még a győzelemhez …

A DCT®módszereinek használata során Ön nyugodt lehet, jó úton van! Garantáltan eredményes lesz a narancsbőr elleni kúrája. Még néhány dolog, melyre ha figyel, sokat tesz szépségéért és egészségéért:

 • A kezelések során fontos, hogy 2,5 – 3 liter folyadékot fogyasszon naponta.
 • A rendszeres mozgás is a jó közérzet része: sétáljon, kocogjon vagy tornásszon legalább hetente 3x.
 • Mi a helyzet a diétával?

A DCT®-nél, ha nincs súlyfelesleg, nem kell diétázni. Az egészségesebb táplálkozás kialakítása viszont javítja életminőségünket. Csökkentse a hús, zsír és szénhidrát fogyasztását. Egyen sok friss gyümölcsöt, zöldséget, salátát.

Várjuk High Care® szalonunkban, Budapesten, a Tutaj u. 3-5. sz. alatt. Magyarország olyan kozmetikai intézményében, ahol 27 éve szakszerűen, a legújabb eljárásokat és termékeket kombinálva, nagyon sok vendégnek segítettünk a narancsbőr problémájának megoldásában.

Tanúsítva:
A High Care® kezelések bizonyítottan eredményes eljárások.

Megosztás