Arckezelés High Care Kozmetika Budapest

Őszi-téli bőrregeneráció

Hámlasztás újragondolva – A Lift & Peel gyümölcssavas hámlasztó kezelések az őszi bőrregenerálás kiemelt kúrái közé tartoznak. A kezelések mögött sok-sok év tapasztalata, eredménye áll, kiegészülve napjaink hatóanyag újdonságaival.  Ennek köszönhetően e kezelések méltán kerültek és kerülnek a kozmetikusok és a vendégek figyelmének középpontjába. 

Aktív hatóanyagok

55 %-os Lift & Peel:  Újgenerációs gyümölcssav-komplex:  alfa-, béta-, polihidroxi-savval, antioxidánsokkal. A lassú felszívódású multieffekt-peelingkoktél intenzív hatású, –  kellemetlen mellékhatások nélkül.

Self Charming mask:  15 %-os  gyümölcssav komplexet tartalmazó krém maszk glykol-, tej-, citrom-, és tartársavval. Különlegessége, hogy a savalkotók speciális molekulastruktúrával és homeopátiás dózirozással készültek. Összetevője továbbá a természetes tengeri kollagén és sárgabarack olaj. Négy  az 1-ben kozmetikum (peeling, anti-oxidáns, hidratáló bőrtápláló, sejtmegújító).

Pure Retinol Pearls – „Nitro” üzemanyagadalék a sejteknek:  Az A-vitamin az öregedés gátlás egyik legfontosabb hatóanyaga. Ceramidokkal való kombinációja teszi rendkívül értékessé a bőr számára.

Oxigénionok: Természetes antioxidáns, energiát nyújt a sejteknek.

Self 24 órás hó algát tartalmazó krém és szérum:  az otthoni ápolás részeként hó algával, hyaluronsavval, seavajjal, aloe verával és panthenollal, A és E vitaminnal.
„Longlivity”– azaz sejtélettartam meghosszabító hatással rendelkezik.

Jávor Beáta – High Care szakkozmetikus, nemzetközi toptréner
„Ajánlom ezt a komplex kezelést őszi bőrmegújító programunk első lépéseként. Egy kezelésen belül peeling, mélyhidratáló és anti aging hatás! A bőrt hozzászoktatjuk és előkészítjük a későbbi gyümölcssavas hámlasztáshoz.”

1. lépés: Letisztítás

Eltávolítjuk a sminket (SPA Cleansing Pads). Majd az arc, nyak, dekoltázs letisztítása következik, kényeztető masszázzsal, melyet Timeless Cleansing Foam habtisztívól végzünk. A letisztítás befejező mozzanata a meleg borogatás.

2. lépés: Hámlasztás krém-maszkkal

Ecsettel felvisszük arc, nyak, dekoltázs területére a gyümölcssavas tengeri kollagént tartalmazó 4 az 1-ben krémpakolást (Self Charming Mask). A gyümölcssavas maszknak 20 perc hatóidőre van szüksége, majd a hatóidő elteltét követően a maszkot lemossuk és tonizáljuk a bőrt.

3. lépés: Ultrahang

A 100 %-os tisztaságú hyaluronsav-koncentrátumot 8-10 percig ultrahangozzuk a kezelt bőrfelületen (arc, nyak, dekoltázs). Célja a bőr mélyebb rétegeinek a hidratálása.

4. lépés: oxigén búra (Dermio Top Head)

A bőrre elektrolyt-gélt viszünk fel ecset segítségével. Ez a hatóanyag elősegíti, meggyorsítja az oxigénionok bőrbe jutását. Hatására természetes antioxidánsokkal telítődik a kezelt felület. Az oxigénionok energetizálják a sejteket. Befogadóbbá teszik a bőrt a további hatóanyagok számára.

5. lépés: platinum masszázs

Kényeztető luxusmasszázst végzünk a regeneráló, ránctalanító hatású anti-aging krémmel, melynek értékes összetevői a kolloid-platinum, acetil-tetrapeptid 17, görög hegyirózsakivonat.

Megosztás