Oxigénion terápia home office-ban, munkahelyen

Talán soha olyan fontos szerepe még nem volt az egészséges levegőnek, mint napjainkban. Aggódunk, félünk valami megfoghatatlantól, egy vírustól, amely az idén egész évben, mint valami sötét árnyék nehezedik a gondolatainkra. Megváltozott minden: a munkába járás, a bevásárlás, a nyaralásunk. De hermetikusan bezárkózni, elvonulni nem lehet, nem tudunk. Próbáljuk élni a mindennapijainkat, és próbálunk magunk számára kialakítani egy olyan életet, amelyben viszonylag biztonságban érezzük magunkat és családtagjainkat. – Ebben viszont központi szerepe van immunrendszerünk erősítésének.

Mi kell ehhez? – LEVEGŐ!
Mi az, amit az egészséges levegőtől megkapunk?
– Az oxigén élet és szépség elixír. Energiát szállít a sejtenek, amelyre az anyagcsere funkciókhoz szükség van.  Minden egyes szervünknek (bőrünknek, tüdőnknek, szívünknek, stb. Ezek az értékes negatív oxigénionok energiát biztosítanak. Most, amikor „támad egy láthatatlan ellenség”, különösen fontos az, hogy milyen minőségű levegőt lélegzünk be otthon, amikor esetleg órákat ülünk pl. a számítógép előtt. Az ilyen nagyenergiájú eszközök gyorsan rontják a belélegezendő oxigén minőségét, és ez bizony kedvezőtlenül hat egészségünkre. Hamarabb megbetegszünk, fáradékonyak leszünk, stb.

Tengerpart a munkahelyen, a nappaliban …

Talán soha ilyen fontos nem volt még, mint napjainkban, hogy szervezetünk hozzá jusson a megfelelő minőségű oxigénhez. A szervezet számára az a jó, ha a belélegzett levegőben a negatívan ionizált oxigén nagy százalékban van jelen. A High Care Iono Home® készüléke azért is egyedülálló, mert a rossz minőségű, szennyezett levegőt megszűri, energetizálja, azokat negatív ionokkal tölti fel.

A High Care Iono Home készüléke a levegő oxigén ionjait közel 1 millió szorosára növeli, negatív töltéssel látja el, – ionizálja. Miközben ez az ionizáció megvalósul, egy olyan szűrőrendszeren keresztül halad át a levegő, amely a mechanikai szennyeződéseket is nagymértékben csökkenti. A vírusoktól, baktériumoktól, pollenektől szinte teljesen mentes, tiszta levegő a sok százezer negatív oxigénionnak köszönhetően energiával töltődik fel, így egy energetikailag értékes, tiszta, steril levegőt lélegzünk be a készülék használata közben. Nincs időkorlát! Nagyon jó hatást tapasztalhatunk, ha naponta akár 1-2 órán át negatívan ionizált levegőt biztosítunk szerezetünk számára.

A 35 cm-es készülék könnyen szállítható, kis helyet foglal, csendes, nincs mozgó alkatrésze, így a hosszú, probléma mentes használhatósága garantált. Steril, saját maszkkal, mindenki rendelkezhet, így akár egy munkahelyen, vagy otthon mindenkinek jut idő és energia. A „titok” a használatban van! Ágyban, televízió előtt, munka végzés vagy tanulás közben azonnal érezhetjük jótékony hatását. Kiváló kiegészítő terápia lehet betegségek esetén is.

Jótékony hatása van pl.:

 • az immunrendszerre,
 • alvászavarokra,
 • stresszre,
 • depresszióra
 • orr nyálkahártya duzzanatra, orrfolyásra,
 • asztmára,
 • szénanáthára,
 • migrénre,
 • bronchitisre,
 • allergiára,
 • magas vérnyomásra,
 • agyi keringési zavarokra.

Iono Aktív Maszk hordozható levegő ionizáló készülék, – mely segítheti a vírusok és baktériumok elleni védekezést.

Az IONO HOME oxigénterápiás készülék otthoni használatra készült levegő ionizációs készülék nemcsak „megtisztítja”, kiszűri a szennyeződéseket, hanem ionizálja a belélegzett levegőt, – több millió negatív ionnal dúsítja azt. Ez az, amire szüksége van szervezetünknek az élettani folyamatok tökéletes működéséhez. 

Megosztás