PLASZTIKA HELYETT VÁKUUMMASSZÁZS

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]A High Care® szakemberei az évezredek óta ismert köpölyözési technikát fejlesztették tovább orvosi és kozmetikai szempontok alapján. Így szóletett meg az SPM vákuummasszázs, mely az arc- és testkezelésekben egy örök klasszikusnak számít.

Az eljárás lényege, hogy üvegpisztolyok segítségével és speciális masszázsmozdulatokkal segítik elszállítani a méreganyagokat melyek a bőr petyhüdtségét, a ráncokat, a pattanásokat okozzák.

Szuper finom, szuper feszes
A szeptemberi bőrregeneráló kezelések közül az egyik legjobb kezelésük az SPM vákuummasszázs gyümölcssavas maszkkal, algapakolással, melyben a High Care® legújabb hatóanyagai kaptak fontos szerepet. A több lépcsős kezelés itt is alapos tisztítással kezdődik. A lágy peelingezést követi az SPM vákuummasszázs az értékes kollagén tartalmú zselékkel, majd a legújabb bőrfiatalító, enyhén hámlasztó Charming maszk és az algás oxigénpakolás teszi fel a koronát a másfél órás kezelésre. Garantált eredmény, csúcs kényeztetés, amit kapunk.[/vc_column_text][vc_message style=”square” message_box_color=”mulled_wine”]Milyen problémákra ajánlják a vákuumot?

  • Az arc és test bőrének feszesítésére.
  • A szem alatti duzzanatokra, sötét karikákra.
  • Ráncokra, striákra, hegekre.
  • Zsírpárnák kezelésére.
  • Pattanásos, mitesszeres bőr kezelésére.

[/vc_message][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_single_image image=”64″ img_size=”full” onclick=”img_link_large”][/vc_column][/vc_row]