Pofon egyszerű High Care® arcápolási rutin, – ez mindenkinél beválik

A jó arcápolási rutin követi a bőr szezonális igényeit, figyelembe veszi az időjárási viszonyokat. A High Care®termékek használatával a szép, ápolt jól táplált bőr nem álom. Évszakonként más-más külső hatással kell megküzdenie bőrünknek, ám ha ezt nem vesszük figyelembe, akkor könnyen dehidratálttá és alultáplálttá tesszük. Nem jó össze-vissza használni mindenféle kozmetikumot. A High Care® termékei szinergikusak, egymásra épülnek: ápolnak, táplálnak és védenek.

Arctisztítás:

Ha egy nagyon gyors tisztítást szeretnél, akkor a High Care® Pure Cleansing Pads nanotechnológiás korongjával biztosra mehetsz, – még smink eltávolítására is kiváló!  1 korong és a makacs szennyeződések és festékek gyönyörűen eltávolítja. Anti allergén, a szemorvosok is ajánlják. Aloe Verát, óceáni ásványokat tartalmaz. Ha több időd van, akkor biztos tipp a „három az egyben” High Care ® tisztító: a Cleansing Balm,mely tisztít, tonizál és táplál, egy igazi „nagyágyú” a bőrtisztításban.

A következő lépés a szemkörnyék ápolás:

A szemkörnyék ápolását már fiatal korban érdemes beépíteni a napi rutinba. Sokat ülsz monitor előtt, sokat használod a telefonod, – ez mind-mind a szemkörnyék érzékeny bőrének korai öregedését gyorsítja. A High Care® Pure Eye Care szemápoló széruma nemcsak parabén mentes, de speciális összetevőinek köszönhetően ajánljuk duzzadt szemekre, a szem alatti sötét karikákra, ráncokra. Könnyű textúrájú, nem irritál, higiénikus és gazdaságos pumpás kiszerelésével még pazarolni sem tudsz.

Jöhet a szérumok használata:

Nagy divat lett! Viszont gyakori kérdés, hogy ha van egy jó krémünk, akkor miért kell szérum? A szérum olyan a bőrnek, mint a virágnak a tápoldat. Sima vízzel is megmarad a növény, de ha tápoldatozzuk, nagyon meghálálja a törődést.

A High Care®-nek nagyon sok féle széruma, ampullája van. Minden korosztály megtalálja a bőrének legmegfelelőbbet.  Az egyik legkedveltebb szérumunk a 100 %-os High Care® Hyaluronsav, amely minden korosztálynak jó szolgálatot tesz. Nemcsak hidratál, táplál, de ragyogóan kisimulttá, bársonyossá teszi a bőrt.

A másik nagy kedvenc az Urban Care Serum, mely az antipollution termékcsalád tagja, tökéletes védelmet biztosít a környezeti ártalmakkal szemben. Különleges, egyedi növényi összetevője az OsmopurTM komplex, valamint az  Algetiv Zen®. Azon túl, hogy táplál, feszesít és hidratál egy igazi „védelmező”. Úgy szintén minden korosztály számára ajánlott.

Hidratálás, táplálás:

Egy jó krém a napi rutin részeként, így a végén, elengedhetetlen. A szérum és a krém kiegészíti egymást, hatékonyabbá válik az ápolás. Nagyon sok High Care®szérum liposzómás, a bőr mély rétegeibe is eljut. A krém pedig táplál, bőrvédő hatóanyagokkal látja el a bőrt. A High Care® nappal használatos krémei az UV-védelemről is gondoskodnak. Az éjszakai krémek fő feladata pedig a hatékony és gyors regenerálás. A High Care® termékpalettáján minden korosztály megtalálhatja a számára legmegfelelőbb krémet. Az egyik legegyedibb  Pure Self – hó algát tartalmazó – krém, amely tökéletes ápoló tulajdonságai mellett extra védelmet is biztosít, megakadályozza a leégést és a kellemetlen pigment foltok megjelenését.

Arctisztító kezeléseink:

Megosztás