High Care weyergans kozmetika Budapest Testkezelés

Popo tuning

A HIGH CARE® COSMETICS új kezelése a 2017-es év igazi kozmetikai csemegéjének számít majd a testkezelési szezonban

Nagyon sok kutatás foglalkozik azzal, hogy mi nők, melyik testrészünkkel vagyunk elégedettek, agy kevésbé elégedettek. A fenék probléma az egyik ilyen fontos kérdés. Egy új tanulmány kimutatta, hogy a német, svájci, osztrák nők 28 %-a elégedetlen a fenekével. Más országokban az eredmény még magasabb. Amerikában, pl. 2015-ben a fenék megemelése céljából végzett műtétek száma 86 %-kal megemelkedett, – ebben élen járnak a sztárok.

A múltban, aki szép bikini feneket, vagy a farmerben formás popót szeretett volna, akkor drága műtétek során szilikon beültetéshez kellet folyamodnia. – Ez most megváltozik!

A High Care® Cosmetics cég kifejlesztett egy ígéretes non invazív kozmetikai eljárás, mely  szike és szilikon nélkül nyújt látványos eredményeket. Az új  SPM Bottom módszer  egyediségét egy olyan készülék szavatolja, ami ritmikusan előállított vákuumhullámokkal éri el a hatást, így a hőn áhított gömbölyű, szép, vonzó fenék most sok nő számára elérhetővé válik. A szabadalmaztatott lifting hatás elérése érdekében egy speciális fenék applikátort alkalmazunk, mely egy csővel van összekötve az SPM készülékkel.

A vákuum hatással van a zsírszövetre, és a mélyebben fekvő izomra, a gluteus maximusra (a nagy farizomra). Az új fenék kezelés fiziológiai szempontból két eljárást egyesít. Egyrészt a vér és nyirokáramlás fokozásával hatással van a kollagén szintézisre, – ennek eredményeként a fenék egész területe jelentősen feszesebbé válik. Másrészről a nagy farizomra gyakorolt vákuum befolyásolja az izomtömeg alakulását, olyan, mintha passzív body buildinget végeznénk, vagy bármely speciális hatású edzést.

A kezelés a vendég számára kellemes érzés, mely 40 percet vesz igénybe, és már az első alkalom után látható annak hatása.  A tartós eredmény elérése érdekében a szakemberek természetesen kúrát javasolnak. A vendégeket és a szakembereket is lenyűgözte ez a gyors és szemmel látható pozitív eredmény, valamint az, hogy a kúra során ez hatékonyan stabilizálható.

Az SPM POPO TUNING szabadalmaztatott módszer. Kutatására és kifejlesztésére Németországban került sor. A szükséges technológia szintén 100 % Made in Germany, mely szándékunk szerint meghódítja majd a világot.

Megosztás