SIMPLY RED alakformáló, zsírbontó spray

A High Care® Cosmetics bemutatja legújabb termékét, a Simply red-et, az otthon használatos narancsbőr elleni készítmények új generációját, melyet a helyi zsírpárnák „lebontására”, méretük csökkenésére fejlesztettek ki. A High Care® kozmetikuma, nemcsak hatóanyagaiban hoz nagy áttörést, de spray formátumú kiszerelése higiénikus és gazdaságos is. – Egy igazi „nagyágyú”. Ahogy a tavasz közeledtével megjelennek az első napsugarak, úgy kezdünk egyre többet foglalkozni alakunkkal. az is meglátogatja a konditermeket, vagy belekezd egy kis kocogásba, aki eddig soha sem tette. A tükörbe nézve egyre jobban zavar bennünket a bőrünkön megjelenő narancsbőr tünete, a gödröcskék, a lazább bőr, a hason, combon fenéken megjelenő zsírfelhalmozódás, vagy más néven depózsír. A felesleges depózsírok nagyon makacs dolgok. Méretüknél fogva összetapadnak, salakanyagokkal telítődnek és sokszor fogyást és sportolást követően sem tűnnek el. Ezek a testkerületünket pár centivel megnövelő depózsírok zavarnak bennünket leginkább.  A új narancsbőr és depózsír elleni High Care® spray a Simply Red, nevéből több mindenre gondolhatunk. Maga a termék színe is vörös, és az pedig a szuper hatásának eredménye, hogy használatát követően bőrünk színe vörössé válik. Nagyon jó érzés, hogy ott hat, ahol a legnagyobb a problémánk; legyen az a has területe, a belső combunk, a lovaglónadrág rész, a fenék vagy éppen a felkar, amit elég nehéz megdolgozni, bár milyen mozgással vagy akár fogyókúrázással.

De hogyan is hat ez a szuper zsírbontó lipolízis spray?

  1. Szét választja az összetapadt zsírsejteket.
  2. Hatással van a szabad zsírsavak fokozott elégetésére.
  3. Gyorsítja a depózsírok és az anyagcsere végtermékek eltávozását.

A Simply Red hasonlóan „dolgozik”, mint az úgynevezett ultrahangos lipolízis. A High Care® kozmetikumban lévő, újonnan kifejlesztett fitokomplex, melynek hatása tudományosan bizonyított, képes befolyásolni az extra celluláris mátrixot (ECM).

A tanulmányok igazolták, hogy a Simply Red által is alkalmazott fitokomplex képes szelektíven lebontani a megnövekedett zsírsejteket. Az eredmények magukért beszélnek:

  • 500 %-os liopolízis fokozás,
  • 55 %-os csökkenés a trigliceridek számában,
  • az adipociták trigriceridjeinek csökkenése.

Értékes összetevői közül a benne lévő mikroalga kivonat jelentősen javítja a bőr vitalitását, feszességét. A sárga mákkivonat hatásának egyike, hogy csökkenti a zsírraktározódást és az érett zsírszövet mennyiségét is. A koffein pedig tovább stimulálja a zsírok lebontását, erős antioxidáns hatása is közismert. Magas biológiai aktivitása van és fokozza a bőr barrier rétegének átjárhatóságát.

A szakemberek az új zsírbontó lipolízis sprayt a Simply Red-et kúraszerűen javasolják használni az optimális eredmény érdekében. Négy héten keresztül naponta 2 x, majd fenntartó ápolásként 2-3 naponta 1 alkalommal használjuk.

Összegezve:  A Simply Red javasolt a helyi elhízás kezelésére a problémás területeken (láb, has,fenék, felkar), főleg gyenge kötőszövet (narancsbőr) esetén.

Eredményeként: gyorsul a zsírok lebontása a zsírsejtekben, láthatóan feszesebbé, kisimultabbá teszi a kezelt bőrfelszínt, csökken a testkerület.

Alkalmazása egyszerű, gyors és higiénikus.

Tudományosan megalapozott és tesztelt.

Megosztás