Top 3 bőrfiatalító, ránctalanító, hidratáló High Care® kezelés, arckrém és szérum 50 fölött

A jól ápolt bőr sok mindent elárul. A kortalan szépség nem utópia, naponta találkozunk vele a kozmetikában. Magunk iránti igényességünk, hogy mivel kényeztetjük bőrünket. – Nem egy bonyolult feladat.

Egyik ismert bőrgyógyász azt mondta, hogy a jól ápoltsághoz szükséges:

 • Jó kozmetikai kezelés, ami azért 50 fölött rendszeres kell, hogy legyen!
 • A megfelelő krém, rendszeres használata.

A TOP 3 High Care® kezelés egyike az IONO JET PLAZMA KEZELÉS oxigénnel magas nyomáson, extra hatású hatóanyag porlasztása a bőrbe, plusz enzimes peeling.  1 óra, és olyat tapasztalunk, látunk és érzünk, amelyhez hasonlatos csak ritkán adatik meg.

A TOP 3 kezelésben az SPM VÁKUUMMASSZÁZSNAK is helye van. 45 perces kezelés alatt a vákuumpisztollyal köpölyöz, masszázst végez, kitisztítja a nyirok „utakat”, élénkíti az arcbőr vérkeringését és látványosan megemeli, feszesíti az arcbőrt, javítja a gravitáció hatására kialakult kontúr vesztést.

A kedvencek között ott a helye az OXIGÉN BÚRÁS DERMIO TOP HEAD kezelésnek, amely ma már plusz fényterápiával is kiegészül.  A 30 perces kezelés alatt nemcsak a relaxációs hatást érvezhetjük,  a módszer komoly hatással van a kollagén termelődésre is. Bőrünk rövid idő alatt mindent megkap, hogy fiatalos, üde ragyogását megőrizze.

Ezeket a kezeléseket 50 év fölött mindenképpen fontos, hogy időről-időre (2-3 hetente) ismételjük, – kinek, hogy van ideje, lehetősége.

50 fölött szintén nélkülözhetetlen a jó krémválasztás és annak  mindennapos használata.

Milyen kritériumoknak feleljen meg a választott termék? – Vásárlóink véleménye a következő:

 • Természetes összetevők mellett innovatív, új hatóanyagok is kapjanak szerepet.
 • Legyen parabén mentes.
 • Legyen koncentrált hatóanyag tartalma.
 • Hidratáljon, tápláljon, ránctalanítson, erősítse a kollagén rostokat.
 • Rövid idő alatt (2 hét) látható eredményt hozzon.

Nagyon sok High Care®kozmetikai krém, High Care®kozmetikai szérum, High Care®ampulla megfelel az elvárt kritériumoknak.

Íme közülük az a TOP 3 High Care®termék, melyet vásárlóink többsége is preferált, melyet a legújabb termékeink közül „mazsoláztunk”:

 • URBAN SERUM: anti pollution termék
  Miért? – Magas Hyaluronsav tartalma van, gyorsan felszívódik, roppant kellemes az illata, ránctalanító hatású, önmagában is használható szérum. Nyári hónapokban is ideális. E mellett a nagyenergiájú eszközök (számítógép, mobil, stb.) káros hatásától is megvédi a bőrt.
 • VOLUMINA: a High Care cég legújabb hyaluronsavas push-up fiiller kréme, a megereszkedett, ráncokra hajlamos bőr ápolására.
  Miért? – Rendkívül látványos, gyors eredmény! Feltölti a bőrt nedvességgel, nem fénylik, kifeszesíti, megemeli. Használható arcra, nyakra, dekoltázsra, mellekre, felkarra és kézfejre.
 • HYALURONSAV: 100 %-OS Hyaluronsav, amely kellemes, géles állapotú, gyorsan felszívódó, azonnal látható feltöltő, hidratáló hatással.
Megosztás