Új hidratáló, tápláló, bőrvédő kozmetikai termékcsalád: URBAN

A bőrvédelem talán soha nem volt olyan fontos, mint napjainkban. Nagyon sokszor halljuk vendégeinktől, hogy irritáltságot tapasztalnak, jóval több az allergiás, mint pár évvel azelőtt. Az okok is jóval összetettebbek, mint gondolnánk.

A környezeti ártalmak egyre nagyobb rizikót jelentenek: a szmog, az elektro-szmog, az UV sugárzás, a nagyenergiájú fények (laptop, tablet, telefon), dohányfüst, stb. Nem kell mást tennünk, csak egy egyszerű önvizsgálatot tartani: az említett káros dolgokkal napi szinten mennyit vagyunk kapcsolatban? Könnyen rájövünk, hogy a statisztikánk eredménye nagyon rossz lesz. Fáradtak vagyunk, stresszesek, és ez sajnos a bőrünkön is meglátszik.

A High Care® Cosmetics cég minden fejlesztése, akár termékről, akár kozmetikai készülékről van szó, azt szolgálja, hogy az említett negatív hatásokkal szemben felkészítse szervezetünket és a lehető legjobb védelmet nyújtsa. Nem véletlenül kapta a „védelmező” jelzőt új termék családunk az URBAN CARE melyben magas minőségű, koncentrációjú hatóanyagok gondoskodnak a leghatásosabb védelemről, ápolásról és regenerálásról.

Egyedi összetevők, melyek mind a 4 „családtagban” megtalálhatóak:

  • az Osmopur TM Komplex és az
  • Algatív ® Zen (link),
  • de fontos szerepe van az Aloe Verának, Hyaluron savnak, Panthenolnak, Vörös-moszat kivonatnak és az értékes bőrápoló olajoknak is, pl. olívaolaj, sárgabarackmag olaj.

Általánosságban igaz a termékcsalád tagjaira, hogy erősítik a bőr immunitását, kiválóan táplálnak, hidratálnak és regenerálnak.

Az URBAN CARE SERUM-ot  érzékeny bőrűek és férfiak számára is ajánljuk. Kiváló regeneráló, energetizáló hatású, megakadályozza a ráncképződést.  Kabinban gépi kezelésekhez, maszkok alá vagy akár pakolásként is javasoljuk használatát.

Az URBAN CARE DAY CREME  12 órán át tartó hidratáltságot biztosít, jól felszívódó, könnyű állagú, csodás illatú krém, amely minden bőrtípus számára ajánlott.

Az URBAN CARE NIGHT CREME  a fáradt, stresszes bőr napi ápolására, regenerálására ajánlott.  A kabinban kiválóan használható masszírozáshoz.

Az URBAN CARE MASK expressz megoldást kínál a bőr méregtelenítésére, feszesítésére, akár otthon, akár a kabinban. Ütős kombináció, ha masszírozásnál 1:1 arányban keverjük az éjszakai vagy nappali krémmel.

Új termékcsaládunk a nyári kezelések és otthoni ápolás újdonsága, mely olyan különleges védelmet nyújt bőrünknek, amire eddig nem volt példa. Használata során úgy működik, akár egy tükör, visszaver, blokkol minden káros hatást, amely nem kívánatos a bőr számára! Aki kipróbálja beleszeret.

Megosztás