A High Care® őszi-téli bőrápolásának „praktikái”

Ki ne érezte volna, hogy az áldásos meleg idő után – persze ennek is lehetnek nem kívánatos hatásai – jönnek a szürke, hideg napok, a száraz, fűtött helyisége, a sok-sok óra, amit zárt térben töltünk. Ez a nagy változás rossz hatással van lelkünkre, bőrünkre.

A High Care® Cosmetics tudósai évtizedek óta foglalkoznak a problémával, – mik azok a kezelések, amelyre látványosan, rövid idő alatt segítik a bőrsejtek megújulását, táplálnak és feltöltenek, hatóanyagokkal, energiával erősítik immunrendszerünket és nem csak szépészeti beavatkozások, hanem az egészségre is hatnak.

A legtöbb, amit ilyenkor tehetünk, hogy belevágunk valamilyen High Care®-es peelingező, esetleg hámlasztó kúrába. Megszabadulunk azoktól a nemkívánatos bőrjelenségektől, amelyek zavarnak a mindennapokban.

Az egyik kezelés, amit máshol nem igazán kaphatunk meg, a High Care® PLAZMA KEZELÉSE, ahol ionizált oxigénnel, magas nyomáson (3-4 bár) orvosi tisztaságú hatóanyagokat porlasztanak a bőrbe. A kezelés része egy különleges enzimatikus peeling, melyet követően jöhet a méregtelenítés, feszesítés, táplálás vagy a bőrnyugtatás.  Az 1 órás intenzív kezelés eredménye egy kb. 3 hétig tartó kiváló bőrállapot.

A High Care®-nél nagyon fontos szempont, hogy a kozmetikus első lépésként megállapítja a bőr típusát és a bőr aktuális állapotát (száraz, dehidratált, érzékeny, pigment foltos, rozáceás, öregedő, aknés, stb.). A bőr állapotát figyelembe véve állítja fel a terápiás célt, és ennek megfelelően ajánl személyre szabott kezeléseket.

A High Care® kezelései között is van olyan, mely csak ősszel és télen végezhető: ilyen pl. a GYÜMÖLCSSAVAS HÁMLASZTÁS, amely során felgyorsul a bőrsejtek kicserélődése, felfrissül, befogadóvá és feszesebbé válik a kezelt bőrfelület. A High Care® hámlasztó specialistái 55 %-os gyümölcssavat használnak, de ezt megelőzően egy 10 %-os komplex gyümölcssavakat tartalmazó pakolással készítik elő a hámlasztó kezelést/kúrát.  – Egy ilyen kúra mindenki számára ajánlott. Megfelelő ápoló krémmel kiegészítve biztosak lehetünk az eredményben.

Megosztás