Arckezelés High Care weyergans kozmetika Budapest

Arctisztító nagykezelés

Az arcbőr kitisztítására, a legújabb fátyol maszkot (Pure Fleece mask) használjuk az arckezelésben. Ultrahangos fertőtlenítést, bőrfeltöltés, regenerálást, nyugatató krémpakolást és masszázst alkalmazunk.

Bőrünk nyárra való felkészítésében az arcbőr kitisztítása nagyon fontos. Megszabadulunk az aknek, mitesszerek tisztátalanságaitól, arcbőrünk, tisztábbá, hidratálttá, feszesebbé, üdévé válik.

Az arckezelés menete:

A High Care specialitásai közé tartozik az alapos, 3 lépéses letisztítási folyamat, melyben helyet kap a mechanikus peeling (Soft Peeling) és egy enzimes mélytisztítás is (Revival). A mélytisztító arcpakolás alatt szükség esetén gőzzel puhítják fel a bőrt, majd követezik a kézi tisztítás, nyomkodás. Ilyenkor mechanikusan kitisztítják bőrünket, eltávolítják a grízeket, pattanásokat, miteszereket. A fertőtlenítéshez a High Care a 100 %-os tisztaságú Teafa olajat használja, amelynek hatása kiváló fertőtlenítő.

A fertőtlenítést a bőrproblémáknak megfelelő ampullás ultrahang arckezelés követi. Egy aknés mitesszeres bőr esetén a Sebo Care ampulla a legjobb választás. A hatóanyagok bőrbe juttatását a legújabb fátyolmaszk használata követi. A 100 %-os biológiailag lebomló arcmaszk: Pure Fleece Maszk gazdagon át van itatva szalicilsavval, hyaluronsavval. Nagyon jól nyugtat, „összehúzza” a pórusokat, csökkenti a gyulladást. A maszk 20 perces fennlétét egy csodás arc és dekoltázsmasszázs zárja, amely egyszerre kényeztet és tovább nyugtatja a bőrünket. A Rozácea maszk összetevői még a legérzékenyebb bőrt is kiválóan nyugtatják.

Milyen bőrproblémákra hatásos ez az arckezelés?

Minden bőrtípusnak szüksége van egy tavaszi bőrtisztításra. Ha nincs problémánk, tavasszal és ősszel akkor is tegyük ezt meg.
A problémásabb (aknés, mitesszeres, tág pórusú) bőr esetén akar havonta is javasolt a kezelés.

Van-e ellenjavallata az arctisztításnak?

Nincs ellenjavallat az érzékenye bőrű, rozáceára hajlamos bőrük esetén a kozmetikus a hatóanyag megválasztásnál figyelembe veszi a bőr érzékenységét.

KÉRJEN IDŐPONTOT KEZELÉSINKRE

Írjon Nekünk

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
Megosztás