A legjobb HIGH CARE® ajándék ötlet

A karácsonyi készülődés nagy stresszel jár. Mit főzzünk? Mit ajándékozzunk? Jót választottunk, vagy sem? Örül-e majd a megajándékozott?

A High Care®-nél már több éve elérhető ajándékozási lehetőség a HIGH CARE® AJÁNDÉK KÁRTYA, melynél mindenki, annak megfelelően, mennyi a büdzsé, eldöntheti, hogy milyen összeggel tölti fel a kártyát. – A pénz máris tárgyiasul, hiszen a megajándékozott választhat, hogy egy csodás kezelést vesz igénybe az ünnepre ajánlott kezelések közül, vagy termékvásárlásra fordítja a plasztik kártyán lévő összeget.

Ha konkrét High Care® kezelést szeretnénk ajándékozni, akkor személyes kedvencként a FIRST LADY EXKLUZÍV kezelést ajánljuk. Már a név is sejteti, hogy nem akármilyen kényeztetésben lesz része a megajándékozottnak.  Ebbe a kezelésbe a High Care® legjobb, legkülönlegesebb gépi kezeléseit (mikrodermabrázió, tű nélküli mezoterápia, oxigén-és fényterápia) szedtük egy csokorba, kiegészítve a legjobb, legmodernebb, azonnali hatást nyújtó extra szérumokkal, koncentrátumokkal, növényi őssejttel.

Az eredmény garantált! Éveket fiatalodhatunk és feltöltődünk energiával.

Megosztás