A legjobb hidratáló arckrémek tavaszra

A környezeti ártalmak; ipari és elektro-szmog, közlekedési eszközök által kibocsátott káros anyagok, az ózon réteg elvékonyodásából származó kémiai reakciók (UV-sugárzás), nagyenergiájú eszközök (telefon, laptop, tablet, számítógép) által kibocsájtott káros energiák, biztosak lehetünk benne, hogy a bőrünket sem kímélik. Hatásukra arcbőrünk sápadt, fénytelen, színtelen, fáradt, nem megfelelő a keringése, rugalmatlan, stresszes, ráncos és kiszáradt. A tél, a hidegebb idő és a fűtött helyiségek száraz levegője még fokozzák, rontják a helyzetet.

Tavasszal fokozottan kell hidratálni az arcbőrt és védeni a káros hatásokkal szemben. Az High Care® új Urban termékcsaládját a környezeti ártalmaktól terhelt bőr ápolására fejlesztették i.

Az Urban sorozat arcápoló krémjei és széruma a 21. század hidratáló krémje, melynek használata mind a nők, mind pedig a férfiak számára ajánlott, nagyon jó választás a városban élők számára, akik még inkább ki vannak téve a felsorolt környezeti hatásoknak.

Mint minden magas minőségű High Care® arcápolóra, az Urban arcápoló krémekre is igaz, hogy különleges, egyedi összetevőket tartalmaznak. Ilyen hatóanyag különlegesség az OSMOPURTM komplex, amely egy nagyon új, innovatív gélszerű összetevő, melynek célja a bőrsejtek védelme a káros környezeti hatásoktól (cigaretta füst, széndioxid és nehézfémek, stb.). Hatása rendkívül sokrétű, fokozza a vér-és nyirokkeringést, javítja a bőr rugalmasságát, erősíti a kötőszövetet, nyugtatja, hidratálja a bőrt. Az URBAN arcápoló krémek másik különleges összetevője az Algatív® Zen, ami nem más, mint egy exkluzív mikroalgás keverék, forradalmian új kettős hatással, amely hatással van a bőr bioritmusára, a bőr természetes alkalmazkodó képességére. Ezekről az összetevőkről a jövőben még nagyon sokat halunk majd, de a High Care® Cosmetics Urban termékcsalád tagjai már mindezt tartalmazzák! Kiválóan hidratálják, védik az arcbőrt a kiszáradástól, csökkentik a ráncok mélységét és megvédik a bőrt a nagyenergiájú fények káros hatásival szemben.

Ha végig gondoljuk, hogy miért a tavasz legjobb hidratáló arckrémje az URBAN DAY és az URBAN NIGHT, tápláló maszkja az URBAN MASK és koncentrátuma az URBAN SERUM, – a választ a különleges, egyedi összetevőkben kell keresnünk: az OSMOPURTM komplexben és az ALGATIV® ZEN összetevőkben. Ezek azok a hatóanyagok, amelyek erősítik a bőr védekező képességét, védelmet nyújtanak korunk 21. századi káros környezeti hatásaival szemben.

A High Care®URBAN sorozatának minden egyes terméke csodálatosan felszívódik, utánozhatatlanul jó érzés a használata.  Illata, frissességet, üdeséget áraszt. Krémek és egy különleges szérum az arcbőrünk védelméért!

Megosztás