Arckezelés High Care Kozmetika Budapest

Őszi bőrápolás, bőrfiatalítás

Hidratálás, ránctalanítás, bőrproblémák kezelése

Elmúlt a nyár, lassan mindenki visszatér a mindennapi rutinhoz. Hölgyeim, észrevettétek, hogy reggel kissé tovább tart elkészülni? Nehezen, vagy egyáltalán nem szívódik fel a krém az arcotokon? – Nem kell kidobni, a termék ugyanaz, csak a bőrötök változott a nyár folyamán.

A napozás még fényvédővel és a napozási szabályok betartásával is szárítja és megvastagítja bőrünk legfelső rétegét, függetlenül attól, hogy milyen bőrtípusunk van. Ez a dehidratált, száraz réteg nehezen tud leválni a bőrfelszínről, és szigetelő rétegként nehezíti meg a krémek felszívódását, a faggyú normális mértékű felszínre kerülését, így a bőr pórusai eltömődve fuldokolnak, akadályozva a természetes bőrmegújulást.

Megoldás: Irány a High Care kozmetika!

Ajánlott kezeléseink

Bőrfiatalító kezelések gyümölcssavval – új szisztémával

Az őszi-téli kozmetikai kezelések legkedveltebb módszere a gyümölcssavas bőrfiatalító, bőrmegújító kezelés, mellyel komplex hatást érhetünk el, hiszen minden bőrproblémát eredményesen helyrehoz. Kiválóan hidratál, feszesít nagyon jó a fiatalok aknés bőrére és fénykárosodott, öregedő pigment foltos bőrre is.
Eredmények:

 • Egyértelmű javulás a bőr állapotában, a pórusok összehúzódnak, a kis ráncok eltűnnek, a mélyebb ráncok finomodnak. Megváltozik a bőr színe, a pigment foltok halványodnak, az aknés tünetek csökkenek, az arc fiatalabb lesz.
 • Az eredményt tovább növeli a bőr célzott, speciális szérumokkal, pl. hylauronsavval, A-vitaminnal, aminosavval, SPA koncentrátummal (kozmetikai botox) történő problémamegoldó utókezelése.

Mikrodermabrázió – bőrcsiszolás

A kezelés során a finom szemű kristályszemcsék kíméletesen távolítják el a bőrfelszínről az elhalt, összetapadt hámsejteket, szabaddá téve az utat a könnyebb felszívódásnak. Minden bőrállapotra jótékony hatással van az eljárás, férfiak és nők számára egyaránt javasoljuk önálló kezelésként, kúraként, vagy egyéb kezelések kiegészítőjeként.

Előnyei:

 • gyors és hatékony,
 • már 1 kezelés is kiváló eredményt hoz,
 • stimulálja a bőr kollagén és elasztin termelését, ennek hatására jelentős mértékben csökken a ráncok mélysége,
 • ezen felül a mikrodermabrázió használatos a sebhelyek helyi kezelésére is.

Tengerparti levegő a búra alatt

A High Care® Cosmetics szalonjaiban egyedülálló, természetes energiával dúsított levegővel kezelik a bőrproblémákat, a lassítják bőr öregedését. Ősszel mindenki számára elérhető és ajánlott ez a módszer. Az ionizált oxigén hatására feszesebbé, hidratáltabbá válik bőrünk, csökkennek a ráncok, sokak szerint éveket fiatalodhatunk.

A kezelés ajánlott azoknak, akik

 • egészséges, hibátlan bőrképre vágynak,
 • bőrük nedvességraktárát szeretnék feltölteni az őszi időszakra,
 • változókori bőröregedési problémákkal küzdenek (pl. a bőr megereszkedése felgyorsul)
 • úgy érzik, hogy jóval nagyobb stressz hatás éri bőrüket nap, mint nap,
 • a külső szépség mellett fontosnak tartják immunrendszerül megerősítését.
Megosztás