Dermio Care Arckezelés High Care Kozmetika Budapest

Szépség, fiatalság, egészség = Oxigén

Szeptemberben sok nőnek okoznak gondot a bőrön megjelenő barna foltok, kitágult pórusok, mitesszerek és pattanások. A bőr „fáradttá”, vékonnyá válik, megereszkedik és a helyzetet csak tovább rontja a közelgő hűvösebb idő, a zárt térben tartózkodás.

Tengerparti levegő a búra alatt
A High Care® Cosmetics szalonjaiban egyedülálló, természetes energiával dúsított levegővel kezelik a bőrproblémákat, a lassítják bőr öregedését. Szeptemberben mindenki számára elérhető és ajánlott ez a módszer. Az ionizált oxigén hatására feszesebbé, hidratáltabbá válik bőrünk, csökkennek a ráncok, sokak szerint éveket fiatalodhatunk.

Az ősz sztárja: Bőrfiatalítás oxigénterápiával
A kezelést alapos bőrtisztítás előzi meg, a pórusok tisztává válnak, készek a sok-sok értékes hatóanyag befogadására. Az oxigén-búra alá egy speciális kontakt gélt (Elektrolit-gél) alkalmaznak, amely azonnal serkenti a vérkeringést, és a benne lévő ásványi anyagoknak, nyomelemeknek köszönhetően javul a bőr anyagcseréje. Majd jöhet a 30 perces pihenés a különleges „oxigénsátor” alatt. Az oxigénes bőrfiatalítást arc-és dekoltázsmasszázs követi, melyet finom hidratáló, vitaminos krémekkel végeznek. A kezelési sort egy speciális algás oxigén pakolás zárja, amely kellemesen nyugtat és a masszázshoz használt hatóanyagokat maradéktalanul „bepréseli” a bőrbe. A másfél órás kényeztetés, bőrfiatalítás után úgy érezzük, – és a tükörben is látjuk – hogy valóban éveket fiatalodtunk!

A kezelés ajánlott azoknak, akik

» egészséges, hibátlan bőrképre vágynak,
» bőrük nedvességraktárát szeretnék feltölteni az őszi időszakra,
» változókori bőröregedési problémákkal küzdenek (pl. a bőr megereszkedése felgyorsul)
» úgy érzik, hogy jóval nagyobb stressz hatás éri bőrüket nap, mint nap,
» a külső szépség mellett fontosnak tartják immunrendszerül megerősítését.

Megosztás