High Care Kozmetika Budapest

Ünnepi High Care kezelések

Az ünnepi előkészületek sok-sok dolga mellett magunkról sem szabad megfeledkeznünk. Kényeztessük magunkat egy varázslatos High Care® kezeléssel. A High Care Cosmeticsnél nagy hagyomány, hogy a vendégek számára decemberben exkluzív kezeléseket ajánlanak. A kezelések a bőrfiatalítás mellett a pihenésről, a relaxálásról szólnak, 2-2,5 óra teljes feltöltődés, kikapcsolódás a kozmetikai kabinban.

4 féle kezelési ajánlatból választhatnak a vendégek, melynek mindegyike remek ajándék is lehet édesanyánknak, testvérünknek, vagy akár üzleti partnereinknek.

A „FIRST LADY” fantázia nevet kapta az az exkluzív kezelés, amely 1 óra 40 percet vesz igénybe. Aki szereti a kézi kényeztető masszázsokat, annak ebben a kezelésben nem lesz hiánya, hiszen már a hyaluron savas habtisztítót is masszírozással viszik a bőrbe. A mélytisztításról egy enzimes pakolás és a tiszta C-vitaminpor gondoskodik, majd a bőr legfelső rétegét lány csiszolással teszik teljesen befogadóvá a bőrfiatalító őssejt szérum számára. Az oxigénbúra alatt eltöltött 30 perc tejesen „kikapcsol” és feltölt energiával. A kezelés végén egy luxus masszírozás teszi fel a koronát, hogy valóban úgy érezzük, mi lettünk a „First Lady”-k.

„ÜNNEPI RAGYOGÁS” kezelés: A 2 órás kezelés alatt csupa trendi, luxus hatóanyag kerül a bőrre, mely a mindennapok fáradtságát egyszerűen semmivé teszi. A kezelésben nagy hangsúlyt fektetnek a tökéletes bőrtisztításra és az extra hatóanyagok célirányos bőrbejuttatására. A mélyhidratálásban nagy szerepe van a hyalorun savnak és az ultrahangnak. Az arc és dekoltázs masszázst a SPA (botox-hatású) krémmel végzik, amely zseniálisan halványítja a mimikai ráncokat, majd a modelázs – oxigénes alga – maszké a főszerep, amely minden hatóanyagot szinte „beprésel” a bőrbe, úgy, hogy a bőr üdévé, ragyogóvá válik.

„JÉGVARÁZS” kezelés: 1 óra 45 percig tart, a legújabb hatóanyagokkal „töltik” fel a bőrt. A High Care® idei egyik nagy szenzációja a gyümölcssavakat tartalmazó Charming Mask, amelynek hatóideje alatt egyszerre részesülünk mélytisztításban, peelingben, hidratálásban, – zseniális bőrfiatalító! Ezt követi a hyaluron savas hidratálás ultrahanggal, majd az oxigén búra alatt energiát és nyugalmat kapunk, amelyet a csodás Hó alga krémmel végzett masszázs tesz feledhetetlen élménnyé.
Persze, az ünnepek előtt a karcsúsításról sem feledkezhetünk meg. Ilyenkor 1-2 kg mínusz és néhány cm veszteség mindenkinek jól jön, hogy bátran kóstolgathassuk a megsütött finomságokat. A High Care® az idei év testkezelési újdonságát, egy kombinált kezelést ajánl: a Multitalent Body Maszkkal, melynek csodás hatóanyagai egyszerre peelingeznek, hidratálnak, karcsúsítanak és feszesítenek. A krémpakolás után „fólianadrágba” bújunk, és a Slide Styler hullámmasszázs hatását élvezhetjük 30 percen át. Nem véletlenül mondják a vendégek, hogy imádják ezt a kezelést, hiszen olyan érzésük van, mintha 4 masszőr kényeztetné a testüket.

Megosztás